مضرات وای فای رایگان !

مضرات وای فای رایگان !

سلام دوستان .

ببخشید که دیر به دیر سایت اپدیت میشه راستش یه کوچولو سرم شلوغه ، جبران می کنم .

تا حالا کلمه وای فای یا وایرلس خیلی به گوشتون خورده درسته ؟

تو جامعه ی ما کاربردش انتقال اینترنت به صورت بی سیم هست و کلی هم کیف داره زمان استفاده مخصوصا

وقتی که میبینیم یه جا نوشته ” وای فای رایگان ” یا خونه فامیلی آشنایی وای فای مفت پیدا میشه اصن حالمون خوب میشه نه ؟ !!!

خوب از همه این حس و حال خوب که بگذریم یه بلاهایی هم به صورت خود جوش سرمون میاره که اکثرمون روحمونم خبر نداره !

الان با خودتون میگین عهه ! مگه میشه ؟ این که تا الان فقط به ما گفته بودن مفیده چطوری یهو تو زرد از آب در اومد … !

خوب بریم سراغ اصل مطلب ، من با کمک برخی سایت ها که منابعش رو هم پایین ذکر می کنم یه سری موارد از مضرات این وای فای دوس داشتنی رو گردآوری کردم که خدمتتون عرض می کنم :

 

۱ – ارتباط وای فای با بی‌خوابی
تا به حال برای‌تان پیش آمده که شب‌ها بعد از ساعت‌ها کار کردن با اینترنت گوشی موبایل بی‌خوابی سراغ‌تان آمده باشد؟ البته این موضوع مشکل تازه‌ای نیست و پژوهشگران از سال ۲۰۰۷ درمورد ارتباط بین وای فای و تاثیر آن بر الگوی خواب تحقیقاتی را انجام داده‌اند. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد امواج با طول موج پایین که از تلفن‌های همراه ساطع می‌شود، بر خواب شما تاثیرگذار است. در واقع افرادی که در معرض اشعه‌های الکترومغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب‌شان تغییرات قابل توجهی دیده می‌شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می‌روند.

این پرتوها بر مغز تاثیر می‌گذارند.بنابراین متخصصان به شما توصیه می‌کنند هنگام خواب تلفن همراه باامواج وای فای را نزدیک خودتان قرار ندهید یا هنگام خواب مودم‌تان را خاموش کنید تا هیچ سیگنالی در اطراف شما وجود نداشته باشد و در برنامه خواب تان مشکلی ایجاد نشود.در بسیاری از افراد کمبود خواب احتمال بروز سایر مشکلات جدی و بیماری‌های دیگری را به دنبال دارد. افسردگی یا فشار خون بالا هم با نداشتن خواب کافی در ارتباط است.

بی خوابی

۲ – تاثیر منفی بر رشد کودکان
وقتی کودکان به‌طور مداوم در معرض اشعه‌های وای فای قرار می‌گیرند در سیستم رشد آنها اختلالاتی ایجاد می‌شود. یافته‌های پژوهشگران استرالیایی این گفته را تایید می‌کند. در حقیقت این اشعه‌ها سنتز پروتئین‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی به‌وجود می‌آورد. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد پیشرفت قابل توجهی نداشته باشند و نسبت به سایر همسن و سالان‌شان کوتاه‌تر بمانند. بنابراین به والدین توصیه می‌شود در مورد استفاده فرزندان‌شان از اینترنت وای فای محدودیت‌هایی در نظر بگیرند تا کودکان از صبح تا شب مشغول کار کردن با انواع و اقسام وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و لپ‌تاپ نباشند.

baby

۳ – تاثیر در باروری مردان و زنان
شاید به گوش‌تان رسیده باشد که گرمای ایجاد شده در لپ‌تاپ‌ها در طولانی مدت بر قدرت باروری مردان تاثیر می‌گذارد. در حال حاضر پژوهشگران به مردان هشدار می‌دهند که در زمینه بروز مشکلات باروری فقط لپ‌تاپ‌ها را مقصر ندانند. نتایج بررسی‌های انجام شده در انسان و حیوانات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که قرار گرفتن درمعرض اشعه‌های وای فای تاثیرات منفی بر جای می‌گذارد.

نکته دیگر این است که فقط مردان در معرض ناباروی قرار ندارند، بلکه وای فای قدرت باروری خانم‌ها را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد . در نتیجه جنین شکل نمی‌گیرد. علاوه بر این یک موسسه پژوهشی سوئدی که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده به خانم‌های باردار هم توصیه می‌کند که با اینترنت بی‌سیم به دستگاه‌های الکترونیکی مختلف متصل نشوند و خودشان را از محیط‌هایی که اشعه وای فای وجود دارد دور نگه دارند.

birthrate1

۴ – با سرطان ارتباط دارد؟
یکی از سؤالاتی که بعضی از کاربران وای فای را نگران کرده در مورد احتمال سرطان‌زا بودن وای فای است. در واقع سرطان‌زا بودن وای فای هنوز به اثبات نرسیده و در این زمینه اتفاق نظر مشخصی درمیان پژوهشگران و محققان جهانی وجود ندارد. با این وجود نتایج بررسی‌ها روی نمونه‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض اشعه‌های الکترومغناطیسی احتمال بروز تومور‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. به هر حال هنوز تحقیقات کمی روی نمونه‌های انسانی صورت گرفته است.

saratan

۵ – اختلال در عملکرد مغز
تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهد کودکانی که در معرض اشعه‌های وای فای قرار دارند نسبت به سایرین تمرکز کمتری داشته و مغزشان عملکرد پایین‌تری دارد. دلیلش این است که وای فای، فعالیت‌های مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد. البته فقط کودکان نیستند که مغزشان تحت تاثیر اشعه‌ها قرار می‌گیرد، بلکه وای فای زنان را بیش از مردان مورد هدف قرار می‌دهد. در یک تحقیق ۱۵ مرد و۱۵ زن داوطلب مورد بررسی قرار گرفتند و برای همه آزمون مشابهی برای سنجش حافظه در نظر گرفته شد. در ابتدا همه آنها در شرایطی آزمایش شدند که هیچ نوع اشعه وای‌فای در محیط وجود نداشت.

در این شرایط وضعیت هر دو گروه مشابه بود اما در مرحله بعد این افراد به مدت ۴۵ دقیقه در معرض اشعه وای‌فای ۲٫۴ گیگاهرتز قرار گرفتند و در همین زمان مشغول پاسخ‌دهی به تست حافظه بودند. در این شرایط وضعیت مغز هر دو گروه مورد بررسی قرار گرفت و معلوم شد که فعالیت خانم‌ها و سطح انرژی‌شان نسبت به مردان به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. این نکته برای خانم‌ها متاثرکننده است اما باید به مردها هم هشدار دهیم که خیال‌شان خیلی راحت نباشد و آنها هم اگر در معرض مداوم اشعه‌های وای فای باشند، تغییر ناخوشایندی در عملکرد مغزشان دیده می‌شود.

maghz

۶ – رشد و ترمیم سلول ها را مختل می کند:
برای ثابت کردن این موضوع محققان تعدادی گیاه در اتاقی بدون وای فای و تعدادی دیگر را در اتاقی با وای فای قرار دادند و بعد از ۲ هفته نتیجه همان بود که پیش بینی می شد. گیاهان در اتاق آزاد و بدون وای فای رشد کرده بودند اما گیاهانی که در معرض وای فای بودند رشدی در انها رخ نداده بود.

sellul

و اما چطوری کنترلش کنیم ؟

خوب از همه موارد بالا که بگذریم میشه فهمید که ارزش نداره آدم جون خودش و خونوادش رو به خطر بندازه و باید مراقب بود ،

اول از همه مصرف وای فای رو تا حد ممکن کاهش بدین ، مثلا اگه لپتاپتون امکان اتصال کابلی به اینترنت رو داره خوب از کابل شبکه استفاده کنید !

یا اینکه وای فای موبایل رو ۲۴ ساعت روشن نذارین . خلاصه تا حد ممکن مخصوصا هنگامیکه خواب هستین وسایل الکترونیک مانند لپتاپ ، موبایل و … رو از خودتون دور نگه دارین .

دیگه اینکه زمانیکه به این وسایل و وای فای مودم احتیاج ندارین دکمه ی پشت مودم که البته رو برخی مودم ها هست رو نگه دارین و وای فای و حتی اینترنت رو خاموش کنین کار از محکم کاری عیب نمیکنه !

من وظیفه ی خودم دوسنتم این مطلب رو بنویسم تا بدونین شیرینی وای فای رایگان همچین هم دلچسب و بی خاشیه نیست !

در نوشتن این مطلب از سایت های بیتوته ، نمناک و گوگل کمک گرفتم .

بدرود .

علی نظامی فر

علی نظامی فر هستم ، متولد 9 مهر 1373 دانشجوی کارشناسی رشته ی آی تی . تخصص من طراحی سایت و برنامه نویسی ، سر گرمی ها : آهنگسازی و فیلم دیدن . این سایت برای به اشتراک گذاری دل نوشته ها ، و تجربیات ساخته شده ،امیدوارم مفید واقع بشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *